Hei! Olen Mari, graafinen suunnittelija Tampereelta.

Tarjoan graafista suunnittelua yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palveluihini kuuluu visuaaliset ilmeet, markkinointimateriaalit, verkkosivut, taittotyöt ja kuosisuunnittelu. Lue lisää alta!

Logon ja visuaalisen ilmeen graafinen suunnittelu
Visuaalinen ilme
Logosuunnittelu on tärkein osa yrityksen visuaalisen identiteetin rakentamista. Parhaimmillaan logo antaa yrityksestä positiivisen mielikuvan sekä viestii katsojalle merkittäviä asioita yrityksen toiminnasta. Visuaalinen ilme koostuu monista elementeistä ja siihen voi kuulua logon lisäksi esimerkiksi käyntikortti, verkkosivut ja toimitilan teippaukset, jotka yhdessä muodostavat visuaalisesti eheän kokonaisuuden. Kokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja siihen kuuluu aina graafinen ohjeistus, joka antaa ohjeet ilmeen noudattamista varten.
Markkinointimateriaalien graafinen suunnittelu
Markkinointimateriaalien suunnittelu
Kauttani hoituu erilaisten markkinointimateriaalien, kuten mainoksien, esitteiden ja julisteiden graafinen suunnittelu. Markkinointimateriaalit voivat olla perinteisiä painotuotteita tai sähköisiin kanaviin toteutettuja. Mitä ikinä viestitkin - visuaalinen toteutus vaikuttaa merkittävästi viestin tehokkuuteen.
Verkkosivujen graafinen suunnittelu ja toteutus
Verkkosivujen suunnittelu
Verkkosivut ovat yrityksesi sähköinen käyntikortti ja hyvin suunniteltuna antavat yrityksestä luotettavan kuvan. Kauttani hoituu sekä verkkosivujen graafinen suunnittelu, että toteutus. Sivusto rakennettaan Wordpress-alustalle, joka mahdollistaa verkkosivujen helpon päivityksen itse.
Julkaisun graafinen suunnittelu ja taitto
Taittotyö
Toteutan erilaisien julkaisujen, kuten lehtien ja kirjojen, taittotyöt sekä graafiset suunnittelut. Julkaisun ulkoasu vaikuttaa huomattavasti lukukokemukseen ja on siten tärkeä osa julkaisuprosessia. Julkaisu voidaan toteuttaa joko painettuna tai sähköisenä PDF-muodossa.
Kuosisuunnittelu
Kuosisuunnittelu
Kuosi tarkoittaa esimerkiksi tekstiileissä käytettyä toistuvaa pintakuviointia. Lisäksi kuosille on kuitenkin monenlaisia muitakin käyttötarkoituksia ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi osana visuaalista ilmettä sekä vaikkapa liikelahjojen koristeena. Harrastan kuosisuunnittelua myös vapaa-ajalla ja myyn verkkokaupassani erilaisia tuotteita tekemilläni kuoseilla.
Back to Top